Om SMR Hus og Haveservice

SMR Hus og Haveservice er en familievirksomhed med Stine Milling Petersen i spidsen. Vi er et rengøringsfirma, der med 12 års erfaringen inden for entreprenørbranchen også tilbyder alt inden for hus- og haveservice.

Udover vores professionelle rengøringsservice har vi en uddannet struktør med speciale inden for anlæg ansat i virksomheden.

Dermed kan vi tilbyde at udføre alt inden for brolægning, fliselægning, træfældning, gravearbejde kloakarbejde, maskinkørsel og arbejde med gravemaskiner og rendegraver og mange andre entreprenøropgaver.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Når kvaliteten betyder noget

Hvad enten vi udfører rengøringsopgaver, entreprenøropgaver eller arbejder for private- eller erhvervskunder, har vi altid kun fokus på én ting – kvalitet frem for alt. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Kun derigennem kan vi sikre vores egen fremtid.

Derfor kan du også være sikker på, at tingene bliver udført med den største sans for kvalitet og at den faglige ekspertise altid er høj.

Hos os er ingen opgaver for krævende eller for simple, og vi overholder alle aftaler om tid og pris. Du kan læse meget mere om de opgaver, vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du også er velkommen til at ringe til os på telefon 25 38 17 48 eller udfylde kontaktformularen for oven for et uforpligtende tilbud.

​Hvem er vi

​SMR Hus og Haveservice

CVR: 32495125

​Find vej

​Skallebjergvej 21, 5683 Haarby

Find vej med Google Maps

​Kontakt os

​Telefon: 25 38 17 48

E-mail: smr@mail.dk