​Alle former for entreprenøropgaver udføres

​Hos SMR Hus og Haveservice tilbyder vi alle former for entreprenøropgaver, hvad enten du har brug for professionel hjælp til kloakarbejde, brolægning, anlægsopgaver, gravearbejde, dræning, maleropgaver, snerydning eller andet udendørs entreprenørarbejde.

Både små og store opgaver

Vores dygtige og erfarne medarbejdere er professionelle og tilbyder stor faglig ekspertise inden for alle områder. Vi har alle de fornødne maskiner og redskaber til at udføre såvel små som større anlægsopgaver. Hos os er ingen opgaver for omfattende og krævende, ligesom ingen opgaver er for små og simple.

Med vores mangeårige erfaring inden for branchen kan vi sikre en effektiv og professionel løsning i højeste kvalitet.

Vi kommer altid ud og besigtiger opgaven, hvor vi også kan give vores råd og vejledning til, hvordan opgaven løses bedst.

Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning, så du får et tilfredsstillende resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Både til private og erhverv

Vi udfører opgaver for såvel private kunder som for små og store virksomheder og boligforeninger. Så mangler du en professionel til at klare entreprenørarbejdet, kontakt da SMR Hus og Haveservice på telefon 25 38 17 48.

Når kvaliteten betyder noget!

​​

​Hvem er vi

​SMR Hus og Haveservice

CVR: 32495125

​Find vej

​Skallebjergvej 21, 5683 Haarby

Find vej med Google Maps

​Kontakt os

​Telefon: 25 38 17 48

E-mail: smr@mail.dk