​Havearbejde og haveservice til privat og erhverv

​Hos SMR Hus og Haveservice ved vi, at der ikke findes to ens haver, ligesom folks behov og ønsker til den perfekte have er forskellige.

Vedligeholdelse til privat og erhverv

Kan du godt lide at have en smuk og frodig have, men orker ikke det arbejde, der følger med? Så kan vi tilbyde en skræddersyet løsning med haveservice, hvor vi står for vedligeholdelsen af haven.

På samme måde kan vi også tilbyde vores haveservice til boligforeninger eller virksomheder, der har brug for professionel hjælp til at vedligeholde eller anlægge grønne områder eller give indgangspartiet et nyt og imødekommende udseende med grøn beplantning.

Vi har stor erfaring inden for nyanlæg af haver og kan være din ekspert på området.

Når vi anlægger haver eller grønne områder, sørger vi for at tænke de eksisterende beplantninger, beboelsen og dine behov ind i det endelige resultat. Vi sørger for en kreativ løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og behov.

​Vi udfører blandt andet:

  • Nyanlæg af haver og grønne områder
  • Haveservice og vedligeholdelse
  • Ejendomsservice
  • Snerydning
  • Beplantninger
  • Træfældning
  • Klipning af hæk

Har du brug for en professionel hånd til din have eller de grønne områder omkring en virksomhed eller beboelsesejendomme, er vi den rette samarbejdspartner. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi udfører et holdbart, effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

Vi kommer altid ud og besigtiger opgaven og lytter til dine ønsker og ideer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning. Kontakt os på telefon 25 38 17 48 for mere information eller et uforpligtende tilbud.

​Hvem er vi

​SMR Hus og Haveservice

CVR: 32495125

​Find vej

​Skallebjergvej 21, 5683 Haarby

Find vej med Google Maps

​Kontakt os

​Telefon: 25 38 17 48

E-mail: smr@mail.dk